Renovering

Nybyggnation

Renovering och Reparation Örebro

Vi på Cullbrands Bygg AB hjälper dig med allt från små reparationer av fasaden, fönster och tak.

Skulle vi behöva byta allt så fixar vi även det. Vi hjälper självklart till med renovering av badrum och kök.

Kontakta oss så ger vi dig en offert.

Vi har lång erfarenhet i byggbranschen och jobbar alltid efter att leverera i tid och till högsta kvalitet.

IMG_9269

Renovering

Fasadrenovering

Är det dags att byta fasad på fastigheten? Vi hjälper dig oavsett storlek på fasad. Är du osäker på vad som behöver göras? Vi kommer gärna ut på plats och gör en grundlig undersökning. Kontakta oss idag.

Renovering

Fönsterrenovering

Ett byte eller reparation av fönster på fastigheten kan effektivt bidra till minskad energiförbrukning vid uppvärmning. Vi hjälper er med allt från val av leverantör till installation. Kontakta oss så kan vi svara på frågor angående fönster.

Renovering

Badrumsrenovering

Vi på Cullbrands Bygg kan hjälpa er med allt från rivning till montering av ert framtida badrum. Vi har nära samarbete med kvalificerade rörmokare, plattsättare och elektriker. Kontakta oss så kan vi tillsammans planera ert framtida badrum.

Renovering

Takrenovering

Vi utför reparationer, renoveringar och byte av tak. Ett helt och tätt tak ökar husets livslängd samt kan bidra till minskade energikostnader. Kontakta oss så kan vi svara på era frågor och om vi behöver så kommer vi gärna och gör en undersökning av ert tak.

Renovering

Köksrenovering

Vi på Cullbrands Bygg kan hjälpa er med allt från rivning till montering av kök. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att uppfylla alla krav. Vi har nära samarbete med rörmokare och elektriker som kan sin sak. Kontakta oss så kan vi tillsammans planera ert framtida drömkök.

Renovering

Övrigt

För övriga frågor så är ni varmt välkomna att kontakta oss på Cullbrands Bygg AB.

Önskar du offert?

Har du frågor eller funderingar kring ditt nästa projekt?
Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!